Thursday, 5 April 2012

Mid Sem....

Bila cuti sem je, sume student cepat je nak balik.....berlari-lari nak balik, hehehee...aku je balik lambat sikit, syg rasenye nk skip class.erm...kt blok aku ni pun da sunyi..kt level aku ni rasenye cam tgl aku "sorang" je...so, bila tgl sorang2 ni....layan lah movie, makan, study jup...then on9, tgk pic2 lame...dnga lagu...tgk movie lagi....makan lagi, buat asgmnt sikit.mmg sgt sunyiiiii..............!awesome la sgt bile tgl sorg2 neh (padehal takot!) kt bawah ni ade pic aku ng cosmate aku n lecture aku yg TERBAIK! (saje gatal tgn nk tayang)

aku, lecture aku yg awesome & cosmate aku yg baik

No comments:

Post a Comment